Itt találod az összes cikket a „Étel és irodalom” témában!
A sárospataki Tokaj-Hegyalja Egyetem és a TokajKalauz különleges meseíró-pályázatot hirdet a szüreti időszakra. Két korosztályból várják a meséket: általános iskolás és középiskolás tanulók is pályázhatnak saját, magyar nyelvű történetekkel, egyedül a téma kötött: az aszúszem születése.
Kortárs gasztroirodalmi antológia.
Casanova a kedvenc vadászterületének nevezte.
Lehet-e a hús gyönyöreiről másképp, mint erotomán extázisban beszélni?
Gasztronovella.
Négy éve hagyott itt bennünket.
Október 31-én a Jardinette-ben.
Miért akarjuk kényszeresen megörökíteni a tányérunk tartalmát?
A gasztronómia, a bor és a mámor hívószavai ihlették.
Sok téves képzet él Krúdyval kapcsolatban.
Bán Zoltán András: én életemben egyszer sem láttam Petrit enni, pedig olykor megfordultam a társaságában.
Kiszakít a komfortzónánkból.
Pillanatfelvétel a hazai gasztrokultúra múltjából.
A légitársaságok kereskedelmi gyakorlataival kapcsolatban felmerülő fogyasztói panaszokról, piaci anomáliákról és a szükséges teendőkről konzultáltak a Gazdasági Versenyhivatal és a fogyasztóvédelmi hatóság szakemberei.
A Vili Papa csakis az arra méltó, legjobb években kerül palackba. Bordói stílusú házasítás cabernet franc, cabernet sauvignon és merlot fajtákból.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: