A brit nukleáris hatóság képviselőivel egyeztetett az OAH elnöke

2023. 03. 16., 17:53

A brit kormány meghívására Kádár Andrea Beatrix, az Országos Atomenergia Hivatal elnöke Londonba látogatott, ahol a brit nukleáris hatóság képviselőivel egyeztetett.

A megbeszéléseken többek között áttekintették az új atomerőművi projektek hatósági felügyeletével kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokat.

Az OAH elnöke, valamint a hivatal felügyeleti igazgatója, Rétfalvi Eszter a program részeként meglátogatta a Rolls-Royce angliai fejlesztőközpontját, ahol moduláris atomerőművekkel kapcsolatos műszaki fejlesztéseket folytatnak. (OAH)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  Rovathírek: ÜZLETEM.HU

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Ifjúsági és Induló Vállalkozás szekciója, valamint a FIVOSZ szervezésében a VOSZ BPMRSZ együttműködésével teltházas rendezvényt tartottak március 22-én Budapesten.

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  ATOMERŐMŰ ADATOK

Egy új atomerőművi blokk építése számokban:

8.000 fő
MUNKAERŐ
500.000 m3
BETON
100.000 t
ACÉL
20.000 km
KÁBEL