Itt találod az összes cikket a „keres/kínál” témában!
A legtöbb munkavállalót zavarja, ha nem kap visszajelzést az állásjelentkezésére – derül ki a Profession.hu felméréséből. A jó jelöltélmény és a vállalat pozitív munkaadói hírnevének fenntartása érdekében a cégeknek oda kell figyelniük a cégeknek a visszajelzésekre.
Munkalehetőséget kínáló cégek, mikro- és középvállalkozások, valamint szolgáltatók jelentkezését várja március 13-ig a Szegedi Tudományegyetem állásbörzéje.
2022 második negyedévében a Profession.hu-n keresztül a munkaadók 25 százalékkal több állást hirdettek meg, mint az előző év azonos időszakában.
Habár újra munkaerőhiány alakult ki Magyarországon, a fizikai dolgozók közel 90 százaléka könnyen elcsábítható a megfelelő kompenzációval – derült ki a Gi Group felméréséből.
A legtöbb betöltésre váró budapesti pozíció a szakmunkás kategóriában jelent meg a Profession.hu adatbázisában: az összes feladott online álláshirdetés 15 százalékát ilyen állások tették ki idén.
Saját személyiségünk nemcsak a csapatdinamikát befolyásolja, de meghatározza azt is, hogyan érezzük magunkat saját munkakörünkben, illetve, hogy például hozzánk fordulnak-e a kollégák segítségért, esetleg egy szelet süteményért.
A lassan 40 éve piacvezető MELÓ-DIÁK a szolgáltatás minőségét és az ügyfélélményt egyaránt erősítő innovatív megoldásokkal készült fel a járvány utáni időszakra.
A Starjobs Kft. harmincöt megváltozott munkaképességű munkavállalója 2021 eleje óta új telephelyen, új, modern gépek mellett dolgozik.
Az Oxford University Press (OUP) Budapesten nyitotta meg legújabb technológiai központját, a kiadó magasan képzett fejlesztőket és informatikusokat toboroz.
A „fiatal, csinos titkárnő kerestetik”, vagy a „férfi éjjeliőrt felveszünk” és hasonló jeligéjű álláshirdetések bár lehet, hogy jó ötletnek tűnnek, de a legtöbb esetben nem jelentenek jó választást.
Nagy az érdeklődés az EXIM Magyarország Demján Sándor Programban meghirdetett konstrukciói iránt, a termékpaletta 600 milliárd forintra bővített keretének már a több mint kétharmada kimerült.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: