Itt találod az összes cikket a „Kiss Gábor” témában!
„Beváltak-e a tavalyi jóslatok? Milyen irányt vetít előre az újlakáspiac a használt ingatlanok számára?” címmel rendeztek panelbeszélgetést a II. ingatlan.com konferencián.
Egyszer ezzel a címmel írtam róla: A bor, amiben még sosem csalódtam. És ezt azóta is tartom.
A budafoki Mushroom Republic étteremben, szűk körben mutatta be Kiss Gábor villányi borász legújabb, exkluzív tételét, mely eddigi munkásságának megkoronázása. Ahogy a költő mondja, föltette az i-re a pontot.
Az Üzletem.hu összefoglalója.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: