Flesch Tamás

Itt találod az összes cikket a „Flesch Tamás” témában!

Flesch Tamás: már máshogy foglalnak nyaralást a magyarok

Flesch Tamás: már máshogy foglalnak nyaralást a magyarok

Az egyhetes vagy hosszabb nyaralások helyett sokan választanak inkább két hosszú hétvégét, már akinek belefér anyagilag – mondta el az InfoRádióban Flesch Tamás a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke.
2021. 04. 23., 17:30
Munkaerő-gondokat is hozhat a nyitás a vendéglátóhelyeknek

Április 24-én kinyithatnak a hazai vendéglátóhelyek teraszai, és ha az időjárás is engedi, a várakozások szerint sok vendég él is majd a lehetőséggel, hogy hosszú idő után újra egy étteremben kávézzon vagy ebédeljen. Nagy kérdés azonban, hogy kik fogják kiszolgálni a teraszokra beülőket.

2021. 03. 24., 17:15
Szállodák, vendéglátók: most a túlélés a cél

A vírusválság és a lezárások egyértelműen a szálloda- és vendéglátóipart sújtják leginkább. A gondok mellett azonban az iparág már a nyitásra és újraindulásra készül. Hogyan tervezik?

2019. 11. 28., 09:30
Vendégmarasztaló stratégiáról tanácskoztak Siófokon

Chatbotról, online marketingstratégiai tervezésről, az EU online disztribúciós ajánlásairól is szó esett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége közgyűlésének szemináriumi napján Siófokon.

2019. 04. 09., 08:25
Húsvéti szállodai árak: 10 százalékos emelkedés

Az egész országban teltházzal üzemelnek a szállodák a húsvéti ünnepekkor, a szobák átlagára pedig 5-10 százalékkal magasabb a tavalyinál – mondta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke.

  Rovathírek: ÜZLETEM.HU

Kilenc várost érintő gazdasági-pénzügyi előadás sorozatot indít a Portfolio és a KAVOSZ, ahol a kkv-k számára nyitva álló beruházás ösztönző programokat tekintik át vezető szakemberek. Az első állomás május 5., Veszprém.

  Rovathírek: GUSTO

A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.

  ATOMERŐMŰ ADATOK

Egy új atomerőművi blokk építése számokban:

8.000 fő
MUNKAERŐ
500.000 m3
BETON
100.000 t
ACÉL
20.000 km
KÁBEL