Itt találod az összes cikket a „Sörpremier” témában!
Pesten, a Rákóczi úti Hrabal sörözőben azóta is rendszeresen csapon van.
Folyamatosan szondázzuk az alkoholmentes italok piaci szegmensét, de szóra érdemes tétellel alig találkoztunk.
A Budapest Beer Week csapata ismét összehozta a magyar kraft főzdéket egy közös sör erejéig a májusi BPBW 2024 sörhetük és korlátlan kóstolónapjaik apropóján.
Visegrádra átmenni mindig kaland: kávé mellett várni a lusta kompot, felhajtani, nézni, ahogy a csuklóval odakötött motoros lavírozik, hogy irányba fordítsa az utasokat és járműveket szállító hajótestet.
Elrajtolt az országos online szavazás, ahol a sörrajongók eldönthetik, milyen, teljesen egyedi és újonnan megalkotott recept alapján készüljön el az Ország Söre.
Okozott bennem némi érzelmi káoszt, hogy Badacsonyban egy borozó teraszán nem kéknyelűt, hanem magyar kisüzemi pilst fogok kóstolni.
Az Arany Sörpecsét Európa egyik legfontosabb sörversenye a csehországi Litomericében.
A sörrajongók kérései alapján összerakott receptből született meg.
Nők nélkül a magyar söripar egészen másképp alakult volna.
Aki a kézműves sörökre gerjed, most gyorsan zárja be a böngészőjét. Ez a cikk nem neki íródott.
Imádom, amikor egy óriás sörgyár kis, kézműves főzdével kooperál.
A lisztérzékeny fogyasztóknak gluténmentes IPA-val, továbbá egy teljesen új termékkategóriával is bővült a MONYO Brewing szortimentje.
A stout, akárcsak a porter felső erjesztésű, testes, fekete sör. Az O’Hara Irish Stout a műfaj szép példánya. Feketébb a feketénél, keserűbb a keserűnél. Mégis szeretjük.
A sokszor csak fehér sörnek is nevezett típus a történelem viharaiban egy időre teljesen eltűnt, napjainkban azonban sosem látott népszerűségnek örvend a különleges sörök kedvelőinek körében.
A Horizont Brewing az első magyar kisüzemi sörfőzde, amely az Asia Beer Challenge-re nevezett mindkét sörével aranyérmeket nyert.
Október 2-án újból összefognak a magyar kisüzemi sörfőzdék, hogy országszerte közös nyílt napon várják a sörkultúra iránt érdeklődő látogatókat.
Széles aromaskálán mozog.
A nagyüzemi műfaj három legismertebb hazai tételét versenyeztettük.
Fantasztikus egyensúly az illat és az íz között.
Az Egyesült Államokban hódító, új alkoholos italkategóriának, a hard seltzernek máris van magyar változata.
Az új stílus kulcsszava: szárazkomlózás.
Ár-érték arányban tényleg.
Trappista útmutatások alapján, de magyar konyhában fejlesztett receptekkel.
A II. Soproni Sörverseny győztese.
Balatonvilágos.
Dobos-desszertsör.
A hazai sörszaküzletek polcairól.
Van alapja az összehasonlításnak, hadd ne részletezzem…
A műfaj legavatottabb ismerőinek is teljesen új élményt jelenthet.
A korty puha, a habtakaró alatt finom gyógynövényes, komlós-malátás aromák.
Triple Hop'd Lager.
És ezt gondoljuk róla.
Fantasztikus kooperáció.
Maradj otthon! Főzzél sört!
Izgalmasabb, mint a felső erjesztésű aromakavalkád.
Azonnal lecsaptunk rá.
A természetesség mellett fontosak a hazai alapanyagok.
Brand épül belőle.
Craft beer.
Titkos recept.
A környezettudatosság jegyében.
Aki eddig nem hitt a hazai kraft sörökben, annak ez reveláció lehet.
Kétszázötvenféle sörkülönlegesség.
Imádjuk, úgyhogy van minek örülni.
Két kategóriában hirdettek győztest.
A hazai sörforradalom lekörözi a gasztroforradalmat.
A Dreher is próbálkozik a hullámlovaglással.
Málnás.
Ködös, mint Bott Frigyes amfórás, finomseprős olaszrizlingje.
Kocsmakultúra.
A Design Terminal és a Nemzeti Tehetség Központ szervezésében immár negyedik alkalommal indul el a START program, amely a fiatalok vállalkozóvá válását támogatja szakmai képzéssel, mentorációval és akár 3–5 millió forint értékű díjazással.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: