Itt találod az összes cikket a „étterem” témában!
Az étterem Instagram oldalán kis videóval búcsúzik, egy fém tálcán meggyújtanak egy kitépett papírlapot, amin a time to say goodbye felirat olvasható.
Olyan vendéglőlánc első eleme, amely olasz gasztronómiát kínál a vendégeknek.
A szlovákiai családok a növekvő bevételeiknek köszönhetően egyre több pénzt hagynak az éttermekben. Fejenként 10 euróval még így is megelőzik őket a magyarok.
A felnőtt magyarok 56 százaléka sohasem, vagy csak több évente szokott belföldön nyaralni, pihenni, például egy hosszú hétvégét eltölteni valahol, viszont 1 százalékuk minden hónapban megengedheti magának a belföldi nyaralást – derül ki az Eventrend Global által megrendelt kutatásból.
A magyarországi lakosság étterembe járási szokásait vizsgálta az ország első Gasztro Körképe.
A Gazdasági Versenyhivatal lezárta a vizsgálatot a HelloPay fizetőterminálok üzemeltetőjével szemben, mert a versenyfelügyeleti eljárás megindításakor feltételezett jogsértés nem volt egyértelműen bizonyítható. A céget a GVH korábban két alkalommal is elmarasztalta, aminek hatására a HelloPay módosította a borravaló-választási gyakorlatát.
Jeong Kwan szeptember 25-én 15:00-17:30 között tart előadást a templomi konyha művészetéről, az egészségmegőrzésről és szót ejt a fenntarthatóság fontosságáról is.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: