Prima Díjat kapott a Paks II. Zrt. vezérigazgatója

Prima Díjat kapott a Paks II. Zrt. vezérigazgatója
2022. 03. 10., 15:47

A szakmájában kiemelkedő, példamutató teljesítményéért díjazott Lenkei István egész pályafutását az atomenergetikában töltötte.

Tizenhatodik alkalommal díjazta a szakmájukban kiemelkedő, példamutató teljesítményt elért megyei szereplőket a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete, csatlakozva a VOSZ által alapított Prima Primissima Díjhoz. 2021-ben a három díjazott egyike Lenkei István volt, aki egész pályafutását az energiaszektorban, egészen pontosan Pakson, az atomenergetikában töltötte.

A szakember részt vett a Paksi Atomerőmű üzembe helyezésében, végigjárta a ranglétra különböző fokait műszaki és egyéb területen. Dolgozott a négy blokk üzemidő-hosszabbítását célzó projektben, az új blokkok előkészítését célzó Teller-projektben és a Lévai-projektben, aminek vezetője is volt. Lenkei István 2017. július 1-től vezeti a két új blokk létesítését koordináló társaságot.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  Rovathírek: ÜZLETEM.HU

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  ATOMERŐMŰ ADATOK

Egy új atomerőművi blokk építése számokban:

8.000 fő
MUNKAERŐ
500.000 m3
BETON
100.000 t
ACÉL
20.000 km
KÁBEL