Paks II.: újabb építési engedélyt adott ki az Országos Atomenergia Hivatal

2022. 11. 09., 16:41

Az Országos Atomenergia Hivatal építési engedélyt adott a Paksi Atomerőmű 5. és 6. blokk létesítéséhez szükséges „Építési anyagok és szerkezetek raktára” építésének kivitelezési tevékenységeire.

Az Építési anyagok és szerkezetek raktára a Fővállalkozói raktárak részét képezi. Rendeltetése olyan építési anyagok, szerkezetek, és szerkezeti elemek tárolása, melyek a technológiai előírás szerint szabadtéren tárolhatók – olvasható a határozatban.

A hirdetmény az OAH honlapján, valamint hirdetőtábláján (1036 Budapest, Fényes Adolf utca 4.) is megtekinthető. A hirdetmény teljes szövegét itt olvashatja, a határozatot innen töltheti le. (OAH)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  Rovathírek: ÜZLETEM.HU

A Miniszterelnökség Monitoring és Értékelési Főosztálya megbízásából elkészült a „Zöldinfrastruktúra útmutató”, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson a támogatást igénylőknek (elsősorban önkormányzatoknak) a területükön jelentkező környezeti és klímakockázatok azonosításában, és a problémák természetalapú, zöld és kékinfrastruktúra létrehozásával történő megoldásában.

  Rovathírek: GUSTO

  ATOMERŐMŰ ADATOK

Egy új atomerőművi blokk építése számokban:

8.000 fő
MUNKAERŐ
500.000 m3
BETON
100.000 t
ACÉL
20.000 km
KÁBEL