Itt találod az összes cikket a „Sauska” témában!
A jubileumi, 10. Világbajnokságra közel 1000 tételt küldtek a világ 19 országából, amit 11 napon keresztül bírált a 3 zsűritag: Tom Stevenson, Essi Avellan MW és Márkus György.
Már a napsárga címke is mosolyt csalt az arcomra, az illata és az első korty viszont gyöngyöző kacagásra ingerelt.
A CSWWC idei, kilencedik kiadására rekordszámú, szám szerint 21 országból érkezett be közel ezer tétel. A 11 napig tartó értékelési folyamat során 147 tétel kapott arany és 249 pezsgő ezüstérmet.
Nagy az érdeklődés az EXIM Magyarország Demján Sándor Programban meghirdetett konstrukciói iránt, a termékpaletta 600 milliárd forintra bővített keretének már a több mint kétharmada kimerült.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: