Itt találod az összes cikket a „Makronóm Intézet” témában!
Mára kialakult és egyre szélesedik egy olyan, hazai tulajdonú vállalati réteg Magyarországon, amelyek regionális vagy még nagyobb multicégekké, versenyképes, innovatív, stabil növekedést felmutató társaságokká fejlődhetnek majd az évtized végére.
Küldetésünknek érezzük, hogy az adatelemzés új módszereivel mélyebbre ássunk a fontos gazdasági kérdésekben: makroszinten és a vállalatok szintjén is – mondta az Üzletemnek Kerekes György, a Makronóm Intézet szakmai vezetője.
Mára kialakult és egyre szélesedik egy olyan hazai tulajdonú vállalati réteg Magyarországon, amelynek cégei regionális (vagy még nagyobb) multicégekké, versenyképes, innovatív, stabil növekedést felmutató társaságokká fejlődhetnek az évtized végére – állapítja meg a Makronóm Intézet elemzése.
Egy budapesti pizzéria ellenőrzése során súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai körülményekkel szembesültek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei. A szakemberek által feltárt hibák és hiányosságok, például az általános takarítatlanság, a nagy mennyiségű élő csótány jelenléte a főzőtérben, a szakosított tárolás hiánya, az egység tevékenységének azonnali felfüggesztését indokolták.
A Dining Guide ismét díjazta Magyarország legjobb éttermeit és séfjeit. Május 16-án este a Várkert Bazárban tudhattuk meg az idei TOP 10+2 étterem listáját. Íme.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: