Közétkeztetés

Itt találod az összes cikket a „közétkeztetés” témában!

Emelni kell a közétkeztetésben a magyar termékek arányát

Emelni kell a közétkeztetésben a magyar termékek arányát

A közétkeztetésben 2022. január 1-jétől 60 százalékra, 2023. január 1-jétől pedig 80 százalékra kell emelni a hazai termékek arányát, ezt már tartalmazzák az idén szeptember 1-jétől megkötött közétkeztetési közbeszerzések – mondta az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára.
2019. 12. 10., 13:15
Borsóhús a közétkeztetésben: mennyire ízlik a gyerekeknek?

Mikulás napján 265 gyermek kapott húsmentes bolognai spagettit, melyet a hús helyett teljes egészében borsófehérjéből állítottak elő. A teljes mértékben hazai innovációt egy budapesti általános iskola tanulói próbálhatták ki először.

2019. 10. 11., 13:30
Nettó 550 forintból főznek 3 fogásos menüt

A hétvégén megkezdődnek a közétkeztetési szakácsverseny elődöntői, a téma ezúttal a nyári ételek – tette közzé a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a honlapján.

  Rovathírek: ÜZLETEM.HU

  Rovathírek: GUSTO

Egy friss felmérés szerint, amelyet a német Sopexa cég készített több mint ezer – német, belga, holland, brit, kínai, japán, egyesült államokbeli és kanadai – borkereskedő bevonásával, a borvilág az elmúlt néhány év nehézségei után ismét optimistán tekint a jövőbe.

  ATOMERŐMŰ ADATOK

Egy új atomerőművi blokk építése számokban:

8.000 fő
MUNKAERŐ
500.000 m3
BETON
100.000 t
ACÉL
20.000 km
KÁBEL