Húsipar

Itt találod az összes cikket a „húsipar” témában!

Giacomo Pedranzini: Az HonestFood a modern mezőgazdaság újragondolása

Giacomo Pedranzini: Az HonestFood a modern mezőgazdaság újragondolása

Nagyon büszke vagyok arra, hogy mi lettünk Európában az első, a világon pedig a második sertésfeldolgozó, amelyik zöld minősítést kapott – mondta az Üzletemnek Giacomo Pedranzini, a KOMETA 99 Zrt. ügyvezető igazgatója.
2021. 12. 15., 21:06
Húsba vágó tényeket publikált az Agrárkamara

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Húsba Vágó Tények” címmel ingyenes online kiadványsorozatot készített, azzal a céllal, hogy eloszlassa az állattenyésztést és az állatitermék-előállítást övező tévhiteket.

2020. 08. 07., 14:15
A húsipar összeomlásától tartanak Szerbiában

Összeomlás előtt a húsipar Szerbiában. A vendéglátóipari létesítmények idei forgalma meg sem közelíti az előző évek forgalmát. Nincs, aki vásárolja a disznó-, a marha- és a baromfihúst. Ráadásul a kiszállítás is leállt.

  Rovathírek: ÜZLETEM.HU

  Rovathírek: GUSTO

A fenntartható életmód fontosságára hívja fel a figyelmet a világ első ültethető ceruzája, amiből bazsalikom, zsálya, koriander növényt nevelhetünk, paradicsomot termeszthetünk.

  ATOMERŐMŰ ADATOK

Egy új atomerőművi blokk építése számokban:

8.000 fő
MUNKAERŐ
500.000 m3
BETON
100.000 t
ACÉL
20.000 km
KÁBEL