Itt találod az összes cikket a „Hollósi Dávid” témában!
„Az aszályos termeléshez szükséges új technológiák, talajművelés és genetika mellett az öntözési rendszer bővítése és fejlesztése is elengedhetetlen eszköz az alkalmazkodásban és a klímaváltozás hatásainak mérséklésében, de ugyanígy a hatékonyságbeli előrelépésben és az ágazat termelékenységének javításában is.”
A vártnál kissé lassabb, de határozott pozitív fordulat látszik a magyar élelmiszer-gazdaságban.
Óvatos bizakodással kezdi az évet a magyar élelmiszer- és mezőgazdaság – mondták a Takarékbank és a Magyar Bankholding elemzői.
Az ADÓtraffipax friss bejegyzéseiből kiderül, hogy hol és kik számíthatnak nagyobb valószínűséggel operatív ellenőrzésre a március 24-én kezdődő héten.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: