Itt találod az összes cikket a „Év Strandétele” témában!
A rendkívül erős mezőnyből így még nehezebb volt kiválasztani, kik jussanak a döntőbe.
Tizedszer hirdeti meg a Balatoni KÖR Európa első és máig egyetlen strandételversenyét, ami nagyban hozzájárult, hogy az utóbbi évtizedben jelentősen bővült, izgalmasabbá, egészségesebbé és kreatívabbá vált kedvenc tópartunk gasztrokínálata.
A díj célja, hogy a hazai hagyományokat és a nemzetközi street food sztenderdeket megújító étel műfajteremtő legyen.
A Balatoni Kör által nyolcadik alkalommal meghirdetett Év strandétele verseny fő újdonsága idén az volt, hogy külön díjazták a bisztró és a büfé kategória legjobbját.
Az idei fő újdonság, hogy külön díjazzák a bisztró és a büfé kategóriát, így különlegesebb alapanyagokból, komolyabb konyhatechnológiával készített ételekkel is lehet indulni, mivel ebben a kategóriában is egyre erősebb a balatoni kínálat.
Hatodszor rendezte meg a Balatoni Kör és a We Love Balaton az Év Strandétele versenyét.
A Balatoni KÖR és a We Love Balaton 2015 óta minden évben meghirdeti az Év Strandétele versenyt.
A K&H fenntarthatósági index legfrissebb adatai szerint a magyar vállalatok körében két kiemelt terület rajzolódik ki a fenntarthatósági törekvésekben: az energiafelhasználás csökkentése és a munkavállalók környezetbarát munkába járásának támogatása.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: