Itt találod az összes cikket a „Év fagylaltja” témában!
A verseny célja a hagyományos jó minőségű kézműves fagylalt népszerűsítése.
A verseny célja a hagyományos, jó minőségű kézműves fagylalt népszerűsítése, hogy a magyar cukrászat egyre jobb minőségű fagylaltokat kínáljon vendégei számára, ezáltal is igényt támasztva az emberekben az egészséges és minőségi, kézműves termékek iránt.
Nagy érdeklődés mellett zajlott ebben az évben az Év Fagylaltja verseny, ahol külön mérettették meg magukat a cukrászdák és az alapanyaggyártók is. Az utóbbi kategóriában főleg nemzetközi cégek képviseltetik magukat, idén mégis hazai győztest köszönthettünk.
Az Év fagylaltja versenyre idén 56 fagyit neveztek, Wilheim Dávid kreációja több elismerést is bezsebelt.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Családbarát Magyarország Központ stratégiai együttműködési szerződést írt alá, amelynek célja a családi vállalkozások fejlesztése és a női vezetők támogatása.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: