Itt találod az összes cikket a „Etyek” témában!
Bodzaerdők és csalánlevelek között tört utat magának a nyelvem, aztán hársfavirágban és akácban tobzódik. Harsány, fegyelmezetlen, vad, szenvedélyes, csípős. Régen lelkesedtem már ennyire egy borért.
Impozáns birtokokkal találkozhatnak a résztvevők.
Az Almás Kert Cider Feszten végigkóstolhatjuk a magyar termelői cidereket május 27-én és 28-án Etyeken.
Ami biztosan lesz: finom borok, jó hangulat, zene, tulipánok, frissensült ez-az, kézműves szörpök és zongorafestő performansz, valamint minden kiemelkedő környéki pincészet és kistermelő legjava.
Október 23-24-én Őszi Gasztrosétára hívnak az etyekiek. Ezen a hétvégén 10.00 órától nyitnak ki a pinceajtók, présházak, sonkás és sajtos, szörpös és a parasztudvar.
Pezsgőkonferencia és Pezsgőünnep.
A Gasztrosétányon október 24-én és 25-én10.00 órától nyitnak a pinceajtók és a Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni, kóstolni, e-bike-túrázni vágyókat Etyeken..
Október 19-20-án Őszi Gasztrosétára hívnak az etyekiek.
Május 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjai gyűlnek össze, hogy szakmai vitát folytassanak egy konferencián.
Idén is négy pikniket szerveznek Etyeken, az elsőt most szombaton, január 19-én rendezik.
Nagy az érdeklődés az EXIM Magyarország Demján Sándor Programban meghirdetett konstrukciói iránt, a termékpaletta 600 milliárd forintra bővített keretének már a több mint kétharmada kimerült.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: