Itt találod az összes cikket a „élelmiszer-biztonság” témában!
A 2021-ben közzétett több mint 4500 élelmiszer-biztonsági bejelentésnek csupán töredéke vonatkozott magyar előállítású termékre.
Nyáron fokozottan törekedni kell a higiénés konyhai alapszabályok betartására, mivel a friss táplálékokat a baktériumok is kedvelik, így az élelmiszer eredetű megbetegedések is gyakoribbak - figyelmeztetett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Az idei évtől június 7-e a biztonságos élelmiszerek előnyeiről szól majd. A tematikus világnap szükségességével először 2015-ben kezdtek el foglalkozni a szakemberek, végül az ENSZ 2018. december 20-án elfogadta a javaslatot.
Példaértékű gazdasági ökoszisztémát jelent Zalaegerszegen a felsőoktatás, az ipar, a vállalkozók és az önkormányzat együttműködése, amelynek révén a város régiós jelentőségre tehet szert a járműipari kutatás-fejlesztés terén – hangzott el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által Zala vármegyében a közelmúltban megrendezett elnökségi ülésén.
Kávéval töltik meg az Akváriumot október 8-án.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: