Itt találod az összes cikket a „Bogyólé” témában!
A Vylyan Pincészet a legfrissebb bor és a legújabb művészeti áramlatok találkozásának lehetőségével ad lendületet és kihívást a jövő grafikusművészeinek.
Az egyik legügyesebben marketingelt hazai bor kétségtelenül a Vylyan pincészet Bogyólé névre keresztelt újbora. Itt a 2021-es évjárat.
Új támogatási lehetőség nyílik 50 milliárd forint keretösszeggel a leghátrányosabb helyzetű régiókban és a szabad vállalkozási zónákban működő mikro- és kisvállalkozások számára; a GINOP Pluszban meghirdetett pályázati felhívás célja a vidéki vállalkozások versenyképességének növelése.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: