Itt találod az összes cikket a „ásványvíz” témában!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképe szerint Magyarországon 274 ásványvízkutat tartanak nyilván, a palackozóüzemek évente mintegy 1200-1300 millió liter hazai forrásból származó ásványvizet palackoznak. A hazai ásványvízfogyasztás az elmúlt évtizedekben a többszörösére emelkedett.
Átadták pénteken a Szentkirályi Magyarország Kft. új, nagy teljesítményű PET-palackozó gyártósorát.
Bár a magyar ásványvízpiac az ellátási láncok bizonytalanságai, a pandémia hatásai és a szomszédos országban zajló háború miatt számtalan, a költségeket jelentősen megtöbbszöröző nehézséggel küzd, azért a gyártók a hazai vásárlókra még mindig számíthatnak.
Azt, hogy kinek mit jelent környezete védelme, leginkább mindennapi tevékenysége árulja el. Sokan nem is gondolnak bele, hogy a csomagolt termékekkel, így a palackos ásványvíz megvásárlásával milyen szinten terhelik környezetüket. És akkor még nem is számolták ki, hogy a pénztárcájuk mennyivel rosszabbul jár!
Mintegy 8 százalékkal 1177 millió literre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első fél évben a tavalyi év hasonló időszakához képest.
17,2 milliárd forint számlázott árbevétellel zárta 2018-at a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.
25 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdet az Agrárminisztérium kertészeti üzemek technológiai fejlesztésének támogatására, a kérelmeket 2025. április 2-tól lehet benyújtani.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: