Itt találod az összes cikket a „sommelier” témában!
Friss fehérek, gyümölcsös rozék és selymes vörösök.
Kovács Antal szerint nem elég, ha valaki jól tud dekantálni.
Az előző évtizedben a Master of Wine cím sokkal nagyobb hangsúlyt kapott Magyarországon, míg a Master Sommelier titulusról kevesebbet tudunk.
2024 során jelentős mértékben, 8 ponttal javultak a kormányzat vállalkozásbarát intézkedéseivel kapcsolatos várakozások a hazai kkv-k vezetőinek körében – derült ki a K&H kkv bizalmi index 2024 utolsó negyedéves kutatási adataiból.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
Egy új atomerőművi blokk építése számokban: