A Paks II. Zrt. nevével visszaélve tett ajánlatokat az „ismeretlen tettes”

A Paks II. Zrt. nevével visszaélve tett ajánlatokat az „ismeretlen tettes”
2023. 05. 15., 18:15

A Paks II. Zrt. nevében terjesztett e-mailes értékesítési ajánlatot ismeretlen tettes. A társaság az ügyben feljelentést tett.

A Paks II. Zrt. birtokába került levél szerint ismeretlen tettes a társaság nevével és logójával visszaélve, a társaság hivatalos elektronikus levélcímének tűnő postafiókról (ertekesites.paks2.atomeromu@paks2.eu) küldött árajánlatokat feleslegessé vált termékek értékesítése kapcsán. A Paks II. Zrt. felhívja a figyelmet, hogy önálló értékesítési tevékenységet nem folytat, erre vonatkozó megbízást harmadik félnek nem adott. A társaság a szükséges jogi lépéseket az ügyben megtette.

A Paks II. Zrt. kiemelten kér minden magánszemélyt és vállalkozást, hogy a fenti elektronikus levélcímről érkező megkeresésre ne reagáljon, amennyiben ilyen megkeresést kap, arról lehetőség szerint haladéktalanul értesítse hivatalos elérhetőségein a Paks II. Zrt.-t vagy bármely nyomozóhatóságot.

paks2.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-05-27 10:15:00
Ha nem költik el május végéig a SZÉP-kártya tulajdonosok az október közepéig megkapott pénzüket, akkor ugrik a kedvezményük, és júniustól már csak 15 százalékos büntetéssel tehetik ezt meg – hívja fel a figyelmet a Bank360.hu. A hosszú hétvégén tehát érdemes vadászni az elfogadóhelyekre az érintett SZÉP-kártyásoknak.

  Rovathírek: ÜZLETEM.HU

  Rovathírek: GUSTO

  ATOMERŐMŰ ADATOK

Egy új atomerőművi blokk építése számokban:

8.000 fő
MUNKAERŐ
500.000 m3
BETON
100.000 t
ACÉL
20.000 km
KÁBEL