A Paks II. Zrt. nevével visszaélve tett ajánlatokat az „ismeretlen tettes”

A Paks II. Zrt. nevével visszaélve tett ajánlatokat az „ismeretlen tettes”
2023. 05. 15., 18:15

A Paks II. Zrt. nevében terjesztett e-mailes értékesítési ajánlatot ismeretlen tettes. A társaság az ügyben feljelentést tett.

A Paks II. Zrt. birtokába került levél szerint ismeretlen tettes a társaság nevével és logójával visszaélve, a társaság hivatalos elektronikus levélcímének tűnő postafiókról (ertekesites.paks2.atomeromu@paks2.eu) küldött árajánlatokat feleslegessé vált termékek értékesítése kapcsán. A Paks II. Zrt. felhívja a figyelmet, hogy önálló értékesítési tevékenységet nem folytat, erre vonatkozó megbízást harmadik félnek nem adott. A társaság a szükséges jogi lépéseket az ügyben megtette.

A Paks II. Zrt. kiemelten kér minden magánszemélyt és vállalkozást, hogy a fenti elektronikus levélcímről érkező megkeresésre ne reagáljon, amennyiben ilyen megkeresést kap, arról lehetőség szerint haladéktalanul értesítse hivatalos elérhetőségein a Paks II. Zrt.-t vagy bármely nyomozóhatóságot.

paks2.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 15:40
Az inflációérzékelés továbbra is jelen van hazai vállalkozásoknál, miközben a munkaerőpiaci hangulat tartósnak látszik. Talán a beruházások volumene is visszaáll az egy évvel ezelőtti szintre – hangzott el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) üzleti hangulat-indexének második negyedéves felmérésének eredményeit bemutató beszélgetésen.

  Rovathírek: ÜZLETEM.HU

  Rovathírek: GUSTO

  ATOMERŐMŰ ADATOK

Egy új atomerőművi blokk építése számokban:

8.000 fő
MUNKAERŐ
500.000 m3
BETON
100.000 t
ACÉL
20.000 km
KÁBEL