EN | RU
Infó vonal:

Információs iroda a hazai cégek szolgálatában

Dátum: 2020.08.19

Vállalkozói Információs Pont néven nyitott irodát a PIP Nonprofit Kft. Pakson. A cél a hazai cégek bevonása a Paks II. beruházásba.

Vállalkozói Információs Pont nyílt Pakson, a város déli kapujában. Az új iroda célja, hogy a hazai cégek első kézből ismerhessék meg a Paks II. beruházásba való bekapcsolódás lehetőségeit. A PIP Nonprofit Kft. irodája többek közt tájékoztatást nyújt a projekt orosz fővállalkozója által kiírt tenderekről, a beszállítókra vonatkozó alapvető követelményekről és információs anyagokkal látja el a beruházás iránt érdeklődőket. A Vállalkozói Információs Pont szakképzett munkatársai célirányosan, cégre szabott szaktanácsadással segítik a magyar vállalatokat a felkészülésben.

Az iroda megnyitóján Süli János tárca nélküli miniszter kiemelte: a Paks II. projekt a XXI. század legnagyobb hazai beruházása, amely nemcsak Paksot és térségét lendíti fel, hanem az egész gazdaságot. Bizonyos munkákban, például az építési-szerelési bázis létesítése során a magyar beszállítói arány kifejezetten magas lehet. Süli János emlékeztetett: magyar cég építette meg a transzformátorállomást, magyar vállalkozás dolgozik az első felvonulási épületeken és az Erőmű-beruházási központ kivitelezését is hazai cég fogja végezni.

A Vállalkozói Információs Pont megnyitóján elhangzott: az iroda személyes felkeresését megelőzően előzetes időpontfoglalás szükséges, amelyet telefonon (+36 20 437 15 20) és e-mailen (vip@pipkft.hu) keresztül is megtehetnek az érdeklődő vállalkozások.

A közelmúltban a PIP Nonprofit Kft. egy másik irodát is nyitott. A Paks központjában található Információs Központ elsődlegesen a külföldi munkavállalók beilleszkedését segíti.


Legfrissebb híreink

Lengyelország is atomerőművet akar
Dátum: 2021.01.11

A lengyel energiastratégia a nukleáris ágazat kiépítésével is számol.

Teljes hír


Megkapta a villamos létesítési engedélyt a Paks II. projekt
Dátum: 2020.11.20

Megkapta az ún. villamos létesítési engedélyt a két új paksi blokk létesítéséért felelős Paks II. Zrt. a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól (MEKH).

Teljes hír


Kezdődik az Erőmű-beruházási Központ építése
Dátum: 2020.09.16

Jó ütemben halad az új atomerőművi blokkok építési-szerelési bázisán készülő épületek kivitelezése. Három létesítmény – két irodaépület és egy konyha-étterem – építése a befejezéshez közeledik, az Erőmű-beruházási Központ kivitelezése pedig rövidesen elkezdődik.

Teljes hír


Információs iroda a hazai cégek szolgálatában
Dátum: 2020.08.19

Vállalkozói Információs Pont néven nyitott irodát a PIP Nonprofit Kft. Pakson. A cél a hazai cégek bevonása a Paks II. beruházásba.

Teljes hír


Mérföldkőhöz érkezett a Paks II projekt
Dátum: 2020.06.30

A Paks II. Zrt. benyújtotta a két új blokkra vonatkozó létesítésiengedély-kérelmet a nukleáris hatóságnak – jelentette be Süli János tárca nélküli miniszter Pakson, ahol elsőként a térség polgármestereinek tartott fórumon számolt be a lépésről.

Teljes hír


Hírlevél feliratkozás

Nem szeretne lemaradni az atomerőmű építésben rejlő üzleti lehetőségekről?
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen naprakész!
felhasználási feltételeket elfogadom.
Impresszum
HRyou Kft.
 
Cég központ
6300 Kalocsa,
Szt. István király út 70/A. fsz. 3.
Elérhetőségek
info@atombusiness.hu