EN | RU
Infó vonal: +36-1/488-2137

ATOMBUSINESS Magyar Nukleáris Üzleti Egyesület

Egy jól szervezett nukleáris ipari szövetség számos módon támogathatja az atomerőművi beruházást: direkt módon, vagy akár indirekt módon.
A közvetlen támogatás a közös platform, a csatlakozott vállalkozások egyszerű, könnyű elérésén keresztül biztosított.
A közvetett támogatás pedig olyan tevékenységeken keresztül valósul meg, amelyek végzésére a vállalkozások az egyesület segítségével válnak alkalmassá.

Küldetésünk, egy versenyképes nukleáris ipar klaszter kialakítása, amely támogatja a magyar atomerőművek életciklusát.

A nukleáris iparhoz való csatlakozás folyamata mind erőforrás, mind idő tekintetében jelentős ráfordítást igényel – így a tanulási folyamat megkezdése a magyarországi vállalkozások számára mostanra már elérkezett.

Az egyesületi taggá válásnak, csatlakozásnak nem feltétele semmilyen korábbi „atomtapasztalat”, a lehetőség adott bárki számára; ugyanakkor a korábbi referenciák fontosak – a más iparági tapasztalat ugródeszkát is jelenthet nukleáris iparba.

Segítségünkkel felkészítheti vállalkozását a nukleáris iparági sajátosságokra, a speciális iparági biztonsági követelményeknek való megfelelésre, akár a Paks2 beruházás beszállítóvá alkalmasnak válására is.

A közös platform azon túl, hogy lehetőséget biztosít az iparágon belüli hatékony együttműködésekhez, jövedelmező közös projektek kialakításához, egyben egy szakmai kommunikációs csatornát is jelent a Paks2 beruházáshoz.

Partnereink rendelkezésére állunk: vállalatértékelések, auditok, megfelelési ellenőrzések, általános nukleáris iparági és egyedi képzések tekintetében.

Amennyiben egyesületünk felkeltette érdeklődését úgy kérjük, hogy azt az alábbi csatlakozási szándéknyilatkozat kitöltésével részünkre jelezze.

Egyesületi regisztráció

Hírlevél feliratkozás

Nem szeretne lemaradni az atomerőmű építésben rejlő üzleti lehetőségekről?
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen naprakész!
felhasználási feltételeket elfogadom.
Impresszum
Company Hype Kft.
 
Cég központ
2161 Csomád,
Cseresznyés u. 1/A.
Elérhetőségek
+36-1/488-2137
info@atombusiness.hu